VI RENOVERAR OCH BYGGER TILL SCHYSTA VILLKOR
 

OM OSS

Bostadsrep i Norr fokuserar på hantverkstjänster för dig som vill reparera, renovera eller göra mindre byggjobb på din bostad. Verksamhetsområdet är primärt i Norr- och Västerbotten.

Att vi kompetensmässigt kan vårt jobb är självklart och det är lika självklart att vi respekterar dig som kund genom att hålla våra löften och behandla ditt hem med största varsamhet. Vi tycker det är så det ska vara, det ska vara schyst på alla sätt.

Vårt mål är att du som kund alltid ska få en positiv helhetsupplevelse av samarbetet. Att du upplever oss som en kundfokuserad och kompetent samarbetspartner som du med glädje kan rekommendera till dina vänner. Om det är vad du upplever efter att jobbet är utfört – först då är vi nöjd. Först då tycker vi att vi gjort ett ett schyst jobb.  

Kent Lindenhall, ägare.

Kent har förutom sin bakgrund inom hantverksyrken (bygg och svets) även mångårig erfarenhet från servicenäringen med kundkontakter och försäljning. Det är den erfarenheten han använder för att ge sitt företag en unik service-profil i branschen. 

---------------

Bostadsrep i Norr 

Rönngatan 8, 972 42 Luleå

Kontakta oss via mail

Telefon: 076-135 44 89

Företaget har F-skatt och säte är i Luleå Kommun.

---------------


Ludvig Lindenhall